Een paar van mijn projecten.

Rebase Microservices Caesar Group C# Core
Rebase - Microservices

Vanuit de opleiding moesten wij in samenwerking met Caesar Group, in teams de C# Core webapplicatie 'Rebase' omzetten naar een Microservices architectuur. Op deze manier hebben we een zeer goed gebouwde applicatie-architectuur geleerd en daarbij ook zelf een goede microservice-architectuur gecreƫerd.

Scrumapp Desktop Windows C# CSharp Framework 4.8 API APIs
Scrumapp (Desktop variant)

Vanuit de opleiding moesten wij met C# Framework 4.8 in teams een Scrum desktop applicatie ontwikkelen welke via API's gekoppeld zit aan een centraal Scrumsysteem vanuit de opleiding. Eindelijk met C# gewerkt. Interessantste project dat ik tot op dat moment had gehad.

Scrumapp Laravel Framework ADSD PHP Artisan
Scrumapp (Laravel variant)

Als studieopdracht moesten wij met PHP, in het Laravel Framework individueel een website ontwikkelen waar software development teams Scrum kunnen gebruiken. Succesvol afgerond en een hoop ervaring opgebouwd.

Bosch Car Service Raalte Michiel Steven
Bosch Car Service Raalte

Bosch Car Service Raalte is een garage bedrijf, welke ook tweedehands occasions verkoopt. Een website die makkelijk te bewerken is zodat medewerkers ook de website kunnen veranderen.

Windesheim Flevoland WFFLIX videos
WFFLIX

Vanuit de opleiding moest er website gemaakt worden waarop studenten handige (studie)filmpjes kunnen delen. Daarop moesten ze kunnen reageren, liken, reporten, etc. Een zeer tof project, waarbij samenwerking, communicatie, toekomstgerichte code en design allemaal naar voren is gekomen.

Puur Atelier Website Manon
Puur Atelier

Puur Atelier is een website voor het creatieve bedrijf van Manon. Manon contacteerde mij via LinkedIn waarna we vrij snel aan de slag gingen. Het zijn de kleine wijzigingen die de website perfectioneren.

Onderwijsbegeleiding Ziezo Website Angela
Onderwijsbegeleiding Ziezo!

De website van Onderwijsbegeleiding Ziezo! had een flinke vernieuwing nodig. Aanpassen en verbeteren was hier de slimste optie, wat dus ook gedaan is. Een oude website met een nieuw uiterlijk.

Mijn Greijdanus V2.0 ict
Mijn Greijdanus V2.0

Een klasgenoot en ik besloten om een beter leerlingenportaal te maken, voor alle leerlingen op onze school. Toen we onze website online gooiden, kregen in 4 dagen meer dan 400 gebruikers. We moesten het offline gooien omdat de ICT afdeling van onze school dat graag wilde.